O nama

U kozmetičkom salonu Dragica stvoreno je pravo malo carstvo za sve one kojima je cilj lepši izgled i očuvanje zdravlja kože lica i tela.

U našem novom lepo uređenom prostoru, u Kralja Petra 13 u centru Beograda, svi zainteresovani mogu da pravilno neguju svoje lice i telo uz visokokvalitetne tretmane koji danas predstavljaju najveći nivo kvaliteta u profesionalnoj kozmetologiji.

Dragica Petrović, diplomirani kozmetičar, s puno ljubavi i talenta, a nadasve svojim stručnim znanjem klijentima uspeva da vrati blistav i zdrav izgled, bez obzira koji problem s kožom imaju. Kao izuzetan dijagnostičar i nepogrešiva u odabiru odgovarajućeg kozmetičkog tretmana kao i kozmetičkog preparata za svakodnevnu negu Dragica Kuzman Petrović s pravom je zavredela titulu „gurua“ u svetu kozmetike, kako su je neki klijenti nazvali.

Iza nje je više od tri decenije svesrdnog i mukotrpnog rada u ovoj veoma zahtevnoj grani medicine.

Od samih početaka postavila je sebi visoke kriterijume i u svom radu primenjivala isključivo preparate na bazi prirodnih sastojaka. Uvek je imala na umu da su nega i lepota kože sastavni deo očuvanja celokupnog zdravlja. Stalno je istraživala i svoja znanja usavršavala redovnim odlascima na međunarodne sajmove i kongrese kozmetičara u Atini, Rimu, Bolonji, Pekingu, Dubajiu, a Pariz je gotovo postao njen grad gde više puta godišnje razmenjuje profesionalna iskustva sa kozmetičarima iz celog sveta.

Dragica-Petrovic

Danas u našem salonu možete dobiti deo tog iskustva praćen sa po nama najboljim kozmetičkim preparatima Japanske kozmetičke kuće FORLLE’D.

Naš tim ljudi omogućiće Vam prijatan i efikasan boravak u kozmetičkom salonu Dragica. Na raspolaganju su Vam brojni tretmani lica sa profesionalnom kozmetikom.

Očekujemo Vas,

Srdačan pozdrav!

Salon Dragica